Dr. Pasha Summer Moments prirodna mirisna sveća

Danas za vas imam jedan kraći, lenji, nedeljni lifestyle post. Prehlađena sam, pijem čaj a soba mi miriše na Dr. Pasha Summer Moments sveću. Međutim, sveća ne gori - samo je skinut poklopac sa nje.


Dr. Pasha je bosanski brend prirodne kozmetike u čijem asortimanu možete pronaći sapune, kreme, meleme, ulja, sveće... Sveće su upakovane u metalne kutijice sa prelepo dizajniranim nalepnicama. Dolaze u četiri različita mirisa, a ja sam kupila Summer Moments. Malo je reći da ova sveća miriše božanstveno - kombinacija mirisa eteričnih ulja lavande i vanile je pun pogodak! Umirujuća lavanda pomešana sa slatkom, šarmatnom vanilom mi nekako uvek popravi raspoloženje. Kao što sam spomenula na početku teksta, ja ovu sveću ne palim već je samo otklopim, i to je dovoljno da zamiriše cela prostorija. Koristim je kao ukras na stoliću i kao osveživač prostora, pošto se ježim hemijskih osveživača i raspršivača mirisa. 


"Priuštite sebi vrhunski aromaterapijski doživljaj uz četiri različita mirisa Dr. Pasha svijeća za masažu na bazi sojinog ulja. Otopljena masa je 100% prirodna smjesa koja se koristi kao blagotvorno toplo ulje za njegu kože, koje je idealno za masažu nakon koje će vaša koža biti hidratzirana, nježna i mirisna."
Ove sveće su potpuno prirodne, sadrže sojin vosak, sojino ulje, eterično ulje lavande, eterično ulje vanile, Benzyl benzoate*, Limonene*, Citronellol*, Citral*, Linalool* (*sastojci iz prirodnih eteričnih ulja). Koštaju nešto preko 300din za 135ml. Kod nas Dr. Pasha proizvode možete kupiti u dm drogerijama kao i u nekim Maxi supermarketima. 


Da li ste probali neke od Dr. Pasha proizvoda? Šta koristite kao osveživač prostora?

22 comments

  1. Imala sam upravo ovu svijeću i stvarno sam bila ugodno iznenađena mirisom (inače ne volim lavandu) i postojanošću istog u prostoriji. <3 Već dugo nisam naletila na njih u našim (HR) drogerijama, ali si me podsjetila da ju opet potražim ;)

    P.S. Krasne fotke *.*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja volim lavandu ali mi ova sveća ne miriše ni na lavandu ni na vanilu! Mešavina tih mirisa mi je baš specifična i dosta sam se iznenadila kada sam pogledala šta piše na deklaraciji :) Takođe, nedavno sam dobila jednu kremu od nevena koja sadrži ulje nevena i eterično ulje lavande - kombinacija ta dva mirisa me podseća na kolače.

      Drago mi je da ti se sviđaju blog i slike, to mi je stvarno velik kompliment pošto ja obožavam tvoj blog :) x

      Delete
  2. Okej, sutra je kupujem!! :)

    ReplyDelete
  3. obožavam mirisne svijeće... a ova a ova ambalaža i izgled me privlače totlano :D
    sigurno ju je lijepi i gledati i mirisati :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upravo tako! Odlično izgleda na stolu a miris je totalno opojan :)

      Delete
  4. Meni su ove Dr. Pasha svece prelepe sve do jedne! Trenutno imam Vanilla Spell i obozavam je. Takodje mi je nekad dovoljno samo da je ostavim otklopljenu na stolu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je ova bila najlepša ali ni druge nisu daleko iza nje, one su sledeće na redu :)

      Delete
  5. Nisam koristila, ali planiram da sutra odem po jednu, ako je ostalo u Dm-u kod mene. Juče sam videla na sniženu neku sa vanilom, čini mi se, i neka sa mentom. Cena je bila 180 dinara, jer izlaze iz asortimana, pa ako želiš još neku, eto ti prilike, stvarno je jeftino sada. :)

    ReplyDelete
  6. Ne znam šta se dešava, otkucala sam koment ali se izgubio negde. Htela sam reći da stalno zagledam te sveće i da sam oduševljena mirisima ali im uspešno odolevam jer ih imam i previše (čitaj: manijak za sveće) :) Pitaj me za koji dan jesam li stvarno odolela? :) Lidija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blogger baš zeza ovih dana. Ja sam odolevala neko vreme zbog cene, ali morala sam da se počastim! Inače nemam puno sveća jer ne mogu da nađem neke koje mi se baš sviđaju, ne bih one "neupakovane" jer prave nered. Ove su savršene, mirisne i prelepo upakovane :) Nećeš ni ti još dugo odoleti! x

      Delete
  7. imala sam i ovu i onu lavandu, ja ne znam sta je sa mnom, ja ih ne osjetim da mirisu :/ mozda imam veliki prostor pa se ne osjete :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni zapravo mnogo više miriše kada ne gori nego kad je upalim. Posle nekog vremena sam htela da isprobam kakva je kada gori i požalila sam. Sada izgleda malo bezveze i imam utisak da manje miriše. Ali sada znam da ću sledeći put njihove sveće koristiti samo kao lep ukras koji miriše neupaljen! :)
      Sigurna sam da ne mogu baš veliki prostor da ispune mirisom, ali moju sobu mogu.

      Delete
  8. Ovu svako malo mirisem u Dm-u i svakako je na mojoj wishlisti za ovaj mjesec! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja isto iskoristim priliku kad odem u dm da pomirišem sve Dr Pasha sveće! :) Volela bih da ih imam sve :)

      Delete
  9. Kupila sam je ko zna kad,i nikad mi nije palo na pamet da pogledam sastav, što je prečudno za mene :)) Divno miriše, mada se meni malo smuči kad je često palim... Prilično sporo gori :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je dovoljno mirisala i kada nije bila upaljena, tako da mislim da ću da kupim još jednu i čuvam je tako :)

      Delete
  10. Skoro sam kupila ovu svecu, bas zato sto sam je videla ovde kod tebe i nisam se razocarala, predivno mirise! :)
    Inace, blog ti je super, pratim ga jos otkad je bio na tumblr-u. Keep up the good work!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Sandra, hvala ti puno! Baš me raduje što ti se dopala sveća :)

      Delete
  11. Mila
    Volim njihove sapune,u Purity Box-u sam dobila uzorke i odusevila se.
    Sto se tice osvezivaca ne koristim ih,posebno ne one kupovne jer imam malu decu.

    ReplyDelete