O blogu


NAPOMENA

Svi tekstovi na ovom blogu predstavljaju moje lično mišljenje i stav. Recenzije proizvoda su napisane jer iskreno mislim da je određeni proizvod kvalitetan i efikasan, zbog čega želim da ga preporučim. Uvek sam potpuno transparentna kada je u pitanju bilo koji oblik saradnje sa brendovima, jer su mi u fokusu čitaoci ovog bloga, a ne kompanije. Trudim se da pre objavljivanja

Rado ću stupiti u kontakt i prihvatiti saradnju sa brendovima čija je vizija u skladu sa sadržajem i konceptom ovog bloga, prvenstveno ukoliko su u pitanju prirodni i/ili organski proizvodi. Kada se desi da od proizvođača ili uvoznika dobijem uzorke na testiranje, napomenem to u tekstu. Ukoliko za neki tekst na ovom blogu budem prihvatila novčanu kompenzaciju, to će biti jasno naznačeno. Pod time se podrazumeva da je brend sponzorisao moj rad na tekstu (testiranje proizvoda, fotografisanje proizvoda i editovanje fotografija, pisanje i promocija teksta), a ne da sam plaćena da iznesem pozitivno mišljenje o njihovom proizvodu. 

Sve fotografije i tekstovi na ovom blogu su moje vlasništvo i ne smeju se koristiti bez dozvole. Korišćenje sadržaja sa ovog bloga uz unete izmene nije dozvoljeno. Kopiranje delova teksta ili fotografija na druge blogove, sajtove, portale i medije je dozvoljeno isključivo uz navođenje izvora u vidu direktnog linka ka stranici sa koje je sadržaj preuzet. 

Linkovi označeni zvezdicom (*) su partnerski linkovi. To znači da ja dobijam malu proviziju kada neko kupi proizvod preko mog linka, a za kupca u određenim slučajevima postoji popust.