O blogu

Svi tekstovi na ovom blogu predstavljaju moje lično mišljenje i stav. Uvek sam potpuno transparentna kada je u pitanju bilo koji oblik saradnje sa brendovima, jer se prvenstveno trudim da čitaocima ovog bloga pružim informacije koje će im biti korisne i uz pomoć kojih će doneti informisanu odluku u kupovini, a ne da ih navedem da mi slepo veruju i kupe svaki proizvod koji spomenem.

Rado ću stupiti u kontakt i prihvatiti saradnju sa brendovima čija je vizija u skladu sa sadržajem i konceptom ovog bloga, prvenstveno ukoliko su u pitanju prirodni i/ili organski proizvodi. Kada se desi da od proizvođača ili uvoznika dobijem uzorke na testiranje, napomenem to u tekstu. Ukoliko za neki tekst na ovom blogu budem prihvatila novčanu kompenzaciju, to će biti jasno naznačeno. Pod time se podrazumeva da je brend sponzorisao moj rad na tekstu (testiranje proizvoda, fotografisanje proizvoda i obrada fotografija, pisanje i promocija teksta), a ne da sam plaćena da iznesem pozitivno mišljenje o njihovom proizvodu. 

Sve fotografije i tekstovi na ovom blogu su moje vlasništvo i ne smeju se koristiti bez dozvole. Korišćenje sadržaja sa ovog bloga uz unete izmene nije dozvoljeno. Kopiranje delova teksta ili fotografija na druge blogove, sajtove, portale i medije je dozvoljeno isključivo uz navođenje izvora u vidu direktnog linka ka stranici sa koje je sadržaj preuzet. 

Linkovi označeni zvezdicom (*) su partnerski linkovi. To znači da ja dobijam malu proviziju kada neko kupi proizvod preko mog linka, a za kupca je u određenim slučajevima obezbeđen popust.