O blogu


NAPOMENA

Svi tekstovi na ovom blogu predstavljaju moje lično mišljenje i stav. Recenzije proizvoda su napisane jer iskreno smatram da je određeni proizvod kvalitetan i efikasan, zbog čega želim da ga preporučim. Ponekad se desi da od proizvođača ili uvoznika dobijem proizvode ili uzorke na testiranje, a takvi proizvodi su u recenzijama uvek jasno označeni. Sve fotografije i tekstovi na ovom blogu su moje vlasništvo i ne smeju se koristiti bez dozvole. Korišćenje sadržaja sa ovog bloga uz unete izmene nije dozvoljeno. Kopiranje delova teksta ili fotografija na druge blogove, sajtove ili portale je dozvoljeno isključivo uz navođenje izvora u vidu direktnog linka ka stranici sa koje je sadržaj preuzet. 

Raspoložena sam za kontakt i saradnju sa kompanijama čiji je rad u skladu sa sadržajem i konceptom ovog bloga, prvenstveno ukoliko su u pitanju prirodni i/ili organski kozmetički proizvodi. Ukoliko za neki tekst na ovom blogu budem primila novčanu kompenzaciju, to će biti jasno naznačeno. Pod time se podrazumeva da je kompanija sponzorisala moj rad na tekstu (testiranje proizvoda, fotografisanje proizvoda i editovanje fotografija, pisanje i promocija teksta), a ne da sam plaćena da iznesem pozitivno mišljenje o njihovom proizvodu. Uvek ću biti potpuno transparentna prema čitaocima kada je u pitanju bilo koji oblik saradnje sa brendovima i kompanijama i nikada neću iskazivati stavove koji nisu iskreni i lično moji.

Linkovi označeni zvezdicom (*) su partnerski linkovi. To znači da ja dobijam malu proviziju kada neko kupi proizvod preko mog linka. Za kupca nema nikakve razlike u ceni kada kupuje preko partnerskog linka.