Dr. Hauschka prolećna kolekcija šminke

Sredinom prošlog meseca sam imala priliku da u predivnoj atmosferi Belgrade Art Hotela prisustvujem prezentaciji Dr. Hauschka prolećne kolekcije šminke koja sadrži 5 najpopularnijih proizvoda iz prethodnih limitiranih kolekcija. Dr. Hauschka šminka nosi NaTrue i BDIH sertifikate, ne sadrži sintetičke mirise i konzervanse, mineralna ulja i silikone, već koristi 100% mineralne pigmente i sastojke organskog porekla. Ova kolekcija sadrži zaista best of Dr. Hauschka komade šminke i sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima!

Dr. Hauschka Comeback Spring Summer 2016 Collection
Fotografija: Chic on the Street
Prvi proizvod koji je napravio svoj comeback u ovoj kolekciji je Eyeshadow Trio - paleta senki sa 3 predivne nijanse u fenomenalnom bronzanom pakovanju. Prva nijansa je zlatkasto-bež sa diskretnim šljokicama, druga je vrlo nosiva roze boja satenskog finiša, dok je treća potpuno mat i može se koristiti i za obrve. Na blogu Beauty Axiom možete pročitati nešto više o njoj i videti kako sve tri senke izgledaju na koži. Mislim da je ova paletica zvezda cele kolekcije i retko ko bi mogao da joj odoli!

Kajal Eyeliner u taupe nijansi je vrlo praktična jer se može koristiti i kao olovka za obrve, pogotovo ako je vaša boja obrva pepeljasto smeđa. Zatim, tu je i kremasti Novum ruž za usne u nijansi "maple glow", neutralnoj boji mesa koja je trenutno vrlo popularna. Od proizvoda za ten i obraze tu su Balancing Teint Powder i Rouge Powder Duo, puder koji balansira lučenje sebuma i svilenkasto rumenilo u dve nijanse roze. Puder sadrži tri boje koje se mogu mešati ili koristiti pojedinačno, što je slučaj i sa rumenilom.

Dr. Hauschka prirodna šminka - Comeback kolekcija
Fotografija: Igor Prusac Photography
Posebno sam se radovala ovom Dr. Hauschka događaju zato što sam znala da će nam kolekciju predstaviti Karim Sattar, njihov brand ambassador i član kreativnog tima. Karim je prošle godine gostovao u parfimeriji Metropoliten gde nam je predstavio reformulisani Dr. Hauschka tečni puder - koji je od tada neizostavan deo mog nesesera - i usput nas sve šarmirao! Ponovni susret sa njim je bio baš onakav kakvim sam ga zamišljala, prepun zagrljaja i poziranja pred fotografima.

Dr. Hauschka prirodna šminka - Comeback kolekcija
Fotografija: Igor Prusac Photography
Koristeći ovih 5 proizvoda u kombinaciji sa Dr. Hauschka tečnim puderom i maskarom, Karim nam je prvo demonstrirao svežu. dnevnu šminku, a zatim nam je pokazao i jednu dramatičniju, večernju opciju. Model za prvi look bila je Vladanka Zečević, urednica lepote u magazinu Bazar, a potom se na magičnoj stolici ispred Karima našla Zlatana Ćirića-Lisinac, autorka bloga Makeup & more, koja je sjajno iznela crnu, smoky šminku na očima. Dokaz da se sa prirodnom šminkom ne mora uvek ciljati i na prirodan izgled!

Dr. Hauschka prirodna šminka - Comeback kolekcija
Fotografija: Igor Prusac Photography
Dr. Hauschka šminku i kozmetiku možete kupiti preko sajta Metropoliten parfimerije ili u njihovom lokalu u Zmaja od Noćaja 9 u Beogradu. Prodavnica zdrave hrane Maslina takođe ima veoma dobar izbor Dr. Hauschka proizvoda, uključujući i dekorativu. Osim toga, u njihovoj  prodavnici u Katanićevoj 2 se jako često organizuju Dr. Hauschka promocije i savetovališta, a raspored i tačno vreme takvih dešavanja možete uvek pronaći na njihovoj stranici.

Da li ste probali nešto od Dr. Hauschka dekorative? Kako vam se dopada ova prolećna kolekcija?

5 comments

  1. Hauschka je u poslednje vreme postala moj omiljeni brend preparative. Već mesecima se kunem u običan i specijal tonik, kao i u kremu od matičnjaka. Još nekoliko proizvoda čeka testiranje, a sigurna sam da će i oni biti potpuno savršeni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šminku još uvek nisam imala prilike da probam, osim nekog testera pudera koji mi se jako dopao, ali ove paletice izgledaju predivno :)

      Delete
    2. Da, Hauschka je stvarno kvalitetan i pouzdan brend što se preparative tiče, i ja ih obožavam. Od šminke mi se posebno dopadaju tečni puder i Volume maskara, a imala sam prilike da probam i senke i sjaj za usne iz standardnog asortimana - stvarno divna šminka, pogotovo kad se uzme u obzir da se radi o prirodnim proizvodima.

      Delete
  2. Mislim da Hauschka pravi stvarno dobru stvar što se tiče šminke, jer nije baš jednostavno pomiriti prirodu i šminku. Sad tek vidim ovaj comeback i možda ću se i počastiti...opet. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na našem tržištu su definitivno najbolji. :)

      Delete