Nuppu After Eight balzam za usne

Za prirodnu kozmetiku Nuppu sam saznala sasvim slučajno pre nekoliko meseci, i to tako što mi su mi pažnju privukla njihova prelepo dizajnirana pakovanja. Crno-beli minimalistički pristup sa šarenim geometrijskim oblicima me je odmah oborio s nogu. Igrom slučaja, proizvođač je upravo tom periodu naišao na moj blog i poželeo da mi na testiranje pošalje novi Nuppu balzam za usne sa mirisom mente i čokolade. Ja sam se tada taman spremala za put u Kopenhagen i odlučila sam da sa sobom ponesem ovaj balzam i da ga testiram na surovom danskom vetru. Bila sam, testirala sam i ovom tekstu vam prenosim utiske!


Nuppu je domaći brend prirodne kozmetike iza kog stoji Vanja Kosanić, diplomirani fitoaromaterapeut. Svi proizvodi su ručno rađeni i prave se sveži u malim količinama, sastojci koji se koriste su svi uglavnom organskog porekla a prerađevine lekovitog bilja se skupljaju na obližnjim planinama. Sva ulja i maslaci korišćeni u proizvodnji su hladno ceđeni, a koriste se samo najkvalitetniji biljni emulgatori. Svi proizvodi su veoma pristupačni, upakovani u kvalitetna, uglavnom staklena pakovanja, a asortiman je iznenađujuće raznovrstan i inovativan za jednu malu, domaću manufakturu.


Formulacije su rađene po modelu francuske aromaterapije, što znači da se korišćena etarska ulja precizno i smisleno biraju, jer svako od njih ima jasno određene indikacije. Konkretno, koriste se etarska ulja svetski priznatih i mnogima već poznatih brendova Pranarom i Oshadhi. U ovom balzamu je iskorišćeno etarsko ulje mente piperite, koje u kombinaciji sa kakao buterom daje miris i ukus koji neodoljivo podseća na After Eight čokoladice. Ukoliko volite After Eight, zaljubićete se u ovaj balzam. Sada možete da imate njihov bogati, reski ukus na usnama svakog dana, bez griže savesti!


Osim pomenutog kakao butera, na listi sastojaka se nalaze i ši buter, beli pročišćeni pčelinji vosakulja avokada, lešnika i šljive, kao i macerat nevena u konopljinom ulju. Moje usne nisu bile oštećene niti ispucale, ali im je tokom tri nedelje boravka u Danskoj bila potrebna dobra zaštita od vetra, što mi je Nuppu balzam i pružio. Veoma je guste i čvrste teksture zbog butera i pčelinjeg voska, a to ga čini veoma postojanim na usnama. Odmah po nanošenju se oseća blagi efekat hlađenja, koji posle nekoliko minuta nestaje i ostavlja vas sa mekim i negovanim usnama. Ono što je specifično je da im daje skoro skroz mat izgled!

Ukoliko tražite balzam koji pruža vrhunsku negu i zaštitu usana, a koji je pritom i prava poslastica, pronašli ste ga! Košta 350 dinara, a možete ga naručiti preko Nuppu stranice. U njihovom asortimanu ćete takođe pronađi veoma zanimljive prirodne kreme i maske za lice, pilinge, meleme, sapune i prirodne dezodoranse, a oduševilo me je što u ponudi imaju i proizvode kao što su mleko posle brijanja za muškarce, uljani serum za lice i tonik na bazi hidrolata.  Jedva čekam da isprobam još nešto od ovog brenda, a i vama najiskrenije preporučujem da bacite oko na celu Nuppu ponudu.

Da li ste već čuli za Nuppu ili sam vam ih tek sada otkrila? Kako vam se čini ovaj čokoladni balzam?
*Ovaj proizvod mi je besplatno ustupljen na korišćenje od strane proizvođačaViše o tome ovde.

23 comments

  1. Nisam do sada cula za Nuppu, ali iz ovoga sto si nam predstavila, deluje jako zanimljivo. :)
    Fashion and style

    ReplyDelete
    Replies
    1. I asortiman i kvalitet su zaista za pohvalu ;)

      Delete
  2. Prvi put cujem za njih, a kao veliki ljubitelj labela zelim da probam i ovaj :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obavezno! Drago mi je da sam ti ih otkrila.

      Delete
  3. Nisam cula ali bih volela da probam proizvode ,narucito cokoladni balsam :) deluje primamljivo.

    ReplyDelete
  4. Nisam čula, ali si me zainteresovala :)

    ReplyDelete
  5. Obozavam cokoladu a ovaj balsam zvuci savrseno.Nisam do sada cula za njih ali se nadam da cu probati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zar ne? :) Eto, sada znaš za njih pa ih imaj na umu kada zatreba nešto od proizvoda za negu kože!

      Delete
  6. Ove balzame još nisam probala niti ih videla, zvuče jako dobro pa ću ih svakako potražiti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovo definitivno treba da ti bude sledeći balzam za usne u kolekciji ;)

      Delete
  7. Nisam ni cula za Nuppu, ali si me jako zainteresovala.


    Poseti http://makeupnroses.blogspot.rs

    ReplyDelete
  8. Nisam ih koristila,ali s obzirom da volim kombinaciju mente i čokolade mislim da je pun pogodak!

    ReplyDelete
  9. Nisam čula ali deluju jako primamljivo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nuppu je super mali brend, potražite njihovu stranicu na FB. :)

      Delete
  10. Nisam koristila,a ni cula dosad za ovaj brend,ali hvala,eto naucila sam nesto novo,a sad kako barem kod nas duvaju vetrovi,suse mi se usne,pa je ovako nesto zaista neophodno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da sam ti otkrila Nuppu! Ovaj balzam je stvarno spas tokom zime.

      Delete
  11. Hvala ti sto si ogromnoj kolicini ljudi otkrila ovaj predivan brend! <3

    ReplyDelete
  12. Nisam cula,hvala za preporuku. Pogledacu njihov asortiman,a volim cokoladu :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema na čemu, zadovoljstvo je moje!

      Delete