Herbateria buteri za telo u tubi + VIDEO

“Never half-ass two things. Whole-ass one thing.” – Ron Swanson 
Posle dosta duge pauze, vraćam se da vam pričam o svojim omiljenim mazalicama iz prethodnog perioda. Pokušala sam više puta da napišem neki tekst u prethodne tri nedelje, ali nisam bila u stanju da dam svoj maksimum, tako da nisam htela ništa da objavljujem. Posvetila sam se kolokvijumima, zato što volim da živim po gorenavedenom citatu. Sada ponovo mogu da se posvetim blogu. Usudiću se da kažem da imam još jedno opravdanje za produžetak odsustva, a pronaći ćete ga na kraju ovog posta.


Dakle, posle kraćeg hijatusa, stižem vam puna utisaka o najnovijim Herbateria proizvodima. Mislim da već znate da je Herbateria jedan od mojih omiljenih brendova što se tiče nege tela. Njihove jednostavne, bogate, mirišljave mazalice su spas za moju suvu kožu, a znam da su mnogi od vas posle mog teksta probali i zavoleli njihove čvrste losione. Novi prirodni buteri za telo su upakovani u praktične tube, a radi se o kakao i ši puteru koji su razređeni biljnim uljima - bez vode, bez emulgatora, bez konzervansa. Postoji nekoliko mirisnih varijanti ovih "hranljivih poslastica za Vašu kožu", a ja sam probala dve najslađe - čokoladu i vanilu.


Pomislite na najukusniju mlečnu čokoladu koju ste probali. Tako miriše Herbateria buter u tubi od čokolade. Bogata tekstura ši i kakao putera je razređena uljima badema, masline, avokada i jojobe, što proizvod čini izuzetno lakim za razmazivanje. S obzirom na to da nema vode, nema ni potrebe za emulgatorom ili konzervansom. Jednostavno, a genijalno. Dodati miris čokolade samo pojačava prirodnu aromu kakao butera, a varijanta od vanile me neodoljivo podseća na praline sa vanila kremom, jer se i tu oseća doza kakaoa. Ne pamtim kada sam poslednji naišla na proizvod koji sam toliko htela da pojedem!


Što se praktičnih strana tiče, tubica od mekane plastike dobro radi svoj posao i možete biti sigurni da ćete iskoristiti proizvod do kraja. S obzirom na to da je tekstura relativno tečna i uljana, plašila sam se da će nešto da procuri kroz čep, ali se to do sada nije desilo. Ja svoje tubice držim podalje od sunca i toplote i tekstura im je taman kakva treba da bude. Pakovanje nije luksuzno, ali pozitivna strana toga je dosta povoljna cena. Kod Herbateria proizvoda je ionako naglasak na suštini i jednostavnosti, dobro odabranim i kvalitetnim sastojcima. Takođe, vizuelni identitet brenda je doživeo malu transformaciju koja se meni lično sviđa.


Ja volim da koristim ulja za negu kože i ne zazirem od masnijih tekstura, ali znam da ima dosta ljudi koji beže na sam pomen reči "ulje". Ovde nije reč o parafinskim uljima koja sede na koži ceo dan, već o prirodnim supstancama koje prodiru u kožu i koje ona može da iskoristi. Nanesite ih posle tuširanja, nastavite da se spremate, našminkajte se i dok budete trepnuli vaša koža više neće biti masna. Najviše će uživati oni čija koža, poput moje, dosta podseća na Saharu. Ukoliko imate normalnu kožu tela i mislite da bi vam ovako nešto bilo previše, tuba od 50ml se isplati i može odlično da se pokaže kao mazalica za stopala. 


Ove butere možete kupiti preko sajta herbateria.rs, kao i na dosta prodajnih mesta širom Srbije. A sada onaj dodatni izgovor koji sam spomenula na početku teksta... Posle puno bezuspešnih pokušaja da uslikam ovaj proizvod na koži, odlučila sam da video vredi više od 1000 fotografija. (Ili tako nešto.) Kliknite ispod i pogledajte moj prvi pokušaj da svoje blebetanje demonstriram za oko 60 sekundi! 


Giveaway

Proizvođač je odlučio da nagradi 3 osobe buterom za telo po izboru. Da biste se prijavili potrebno je da popunite formular ispod. 

HealthAlt × Herbateria
Šta mislite o videu? Da li vam je korisno što u okviru recenzije postoji i video?
*Proizvodi su mi besplatno ustupljeni na korišćenje od strane proizvođača. Više o tome ovde.

47 comments

  1. Super je video, bas mi se dopao! :) I ogromno DA za slicne videe u iducim recenzijama! Ova mazalica mi super izgleda samo mislim da je nema kod nas u BiH, nazalost, a zelin ju isprobati pogotovo nakon ovakvog gurmanskog opisa mirisa. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno, baš me raduje što ti se dopada! :) Potrudiću se da snimam ovako nešto u budućnosti za sve proizvode kod kojih to ima smisla. Veruj mi, miris je zaista gurmanski, šteta što to ne mogu ni preko videa da dočaram! Verujem da i u BiH ima malih manufaktura koje prave slične mazalice od putera i ulja, nadam se da ćeš naći nešto slično. :)

      Delete
  2. Mila
    Deluje super a posebno mi se dopada sto je u tubi,tako proizvod duze traje a i higijenski je.Video je super definitivno bi mogla opet ovako da predstavis jos neki proizvod.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se! Hvala na lepim rečima, Mila! Potrudiću se.

      Delete
  3. Bravo za video!!! Podržavam :))
    Nisam probala ove butere, ali mi se malo nagomilalo mazalica za telo, za jako kratak period, tako da bih sačekala pre nego rešim da kupim i probam ove :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti! Eto, bar imaj ove poslastice na umu za kasnije ;)

      Delete
  4. Прво да кажем, недостајала си :) Искористила сам твоју паузу да детаљно пређем блог још једном и опет се одушевила :) Очигледно, имамо исти тип коже, како ти рече Сахара :) Не знам где у Нишу могу наћи ове мазалице, изгледају ми дивно, а могу тек да замислим како миришу. И да, умало да заборавим... Видео је супер, само напред настави да их снимаш :* Пуно поздрава.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti! Lepo je znati da neko stvarno primeti tvoje odsustvo :) E ako si Sahara onda bi sigurno uživala u svim Herbateria mazalicama. Mislim da za sada nemaju prodajno mesto u Nišu, ali možeš da im se obratiš preko FB stranice, na mejl support@prirodnilek.com ili da ih nazoveš (025/461-108 ili 062/156-58-83) pa da se dogovoriš sa vlasnicom da ti ih pošalje poštom. Znam da to rade, imaju i Kupindo nalog. Pozdravljam te! :)

      Delete
    2. Хвала на информацијама. Распитаћу се и покушати да их набавим. Јављам утиске :)

      Delete
  5. Odlicno si snimila video, bas vrhunski, izgleda kao reklama :)! Jako mi se svidja i dizajn bloga, to sam ti vec nekad rekla :D proizvode nisam probala, mozda budem jednom :)

    ReplyDelete
  6. Pre svega da kazem, odlican video! :) Editovanje je zanimljivo, lici na neku reklamu. Ova cokolada koju si uslikala izgleda tako primamljivo, a verujem da je i puter takav.

    P.S. Koja je to cokolada? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Sandra! Drago mi je da ti se sviđa. Čokoladice su one neke pločice sa kestenom, ne znam kako se tačno zovu ali ima ih svuda! To sam imala u kući kada sam htela da fotografišem butere. :)

      Delete
  7. meni se bas svideo video.
    malo me podsetio na klipove od casualprincess, ona isto ima kratke snimke i jako lepo edituje. ovo tvoje je bas, bas lepo odradjeno, nimalo half-assed.
    i bas ti je kjut tattoo, ne vidi se sta je tacno ali ja volim malecne tetovaze, ono kad je ne ocekujes pa kad izviri niodkuda, kao wait? what? odakle tebi tetovaza?!? hehe...
    nadam se da ces moci, ako ugrabis vremena nakon ispitnih rokova, da snimis jos ovakvih video recenzija. domacoj youtube zajednici (ako tako nesto uopste postoji) fali jos devojaka poput tebe. poz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na diiiiivnim rečima! Iva pravi odlične videe, drago mi je ako podseća na nju. Tetovaža je simbol relikvija smrti iz Hari Potera :)

      Potrudiću se da bude još sličnih klipova uskoro! I još jednom, hvala ti na tako lepim rečima :)

      Delete
    2. ''...simbol relikvija smrti iz Hari Potera...''

      omg, sad te jos vise gotivim. :D

      Delete
  8. Ja sam za još neki video! :) A, puteri su mi skroz primamljivi, i pakovanje mi se baš svidja. :)

    ReplyDelete
  9. Definitivno od mene jedno veliko ZA za buduće videe, baš mi se dopao :)

    ReplyDelete
  10. Divota , a video je odličan :)

    ReplyDelete
  11. Pisala sam ti da je odlican video kao i blog. Blog spada u mojih top 5 koje redovno posecujem. I svaki je bas specifican po necemu,a moji kriterijumi nisu mali. Prvo vizuelno mora biti lep i da odrazava sustinu bloga,zatim tekstovi moraju da budu kvalitetni . Video je odlican,prezentuje dobro proizvod i bas kao reklama sto ne znaci ako kazem reklama da je dosadan nego odmah pozelim da imam i ja taj proizvod.
    Puno pozzz za tebe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na ovako iscrpnom komentaru, Aleksandra! Znače mi puno tvoje reči :)

      Delete
    2. Pratim te na in kao madam-Artist jer nisam ovde u prijavi obelezila :)

      Delete
  12. Mila Peric
    Koliko zelim da probam ove butere uhhhhh :) Prijavila se ali nemam instagram nadam se da moze bez njega.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naravno da može, Instagram je opcionalni korak. Drago mi je da ti se dopadaju!

      Delete
  13. Video mi se bas dopao,kao i tvoj post,bas bih volela da probam ove butere,a sigurna sam da bi mi odgovarali jer mi je koza posebno na nogama previse suva

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Tatjana :) Sigurno bi ti odgovarali!

      Delete
  14. Mislim da je video odlican! snimanje i editovanje je vrhunsko! jedva cekam naredni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno! Drago mi je da tako izgleda :)

      Delete
  15. Bas mi se dopada video, ja sam za sledeci :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je! Nadam se da će biti prilike za novi video uskoro ;)

      Delete
  16. Odlican video,cekam sledeci! Samo tako nastavi :-)

    ReplyDelete
  17. Super je video,vrlo profi i hrabar. :-D

    ReplyDelete
  18. Video za svaku pohvalu. Nisam probala Herbateria mazalice za telo, ovu od čokolade bih najradije pojela. A volela bih da probam citrus i lavandu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prvo - hvala ti puno na lepim rečima, drago mi je da ti se dopada video i da sam te zainteresovala za proizvode! :) A kao drugo - OVO JE 1000. KOMENTAR NA BLOGU! Tako da hvala ti još jednom i čestitam, pošto sam pre nekog vremena najavila da će osoba koja bude ostavila taj jubilarni komentar dobiti mali znak pažnje od mene. Poslaću ti poruku da se sve tačno dogovorimo!

      Delete
  19. Odličan je video, baš mi se sviđa ovakva ideja recenzije. :)

    ReplyDelete
  20. video je fenomenalan, nemam reci sve je sjajno ispalo
    svidja mi se deo de pise 10 min pa se oda vratis u starkama :)
    Poseti i moj blog
    zelim ti da lepo provedes vikend <3
    isidora
    http://highheelpoodl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. predivno...divan video..pozdrav za Vas

    ReplyDelete